Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VE

Plzeň musela jít výkonnostně dolů, nejde udržet stálou formu několik let po sobě, navíc ještě jsou prodáváni nejkvalitnější fotbalisté z kádru. Na podzim Darida, v zimě Rajtoral, aby se zacelily mezery v sestavě, tak to potřebuje trochu času a trpělivosti. Volba trenéra je věcí klubu, vybrali si ho, protože mu věří. Vadí mi něm jedna věc, že celou jarní soutěžní část odehrává se stejnou sestavou, i když musí vidět, že spousta hráčů potřebuje orazit, protože se po hřišti jenom plouží a chybí jim výbušnost. Jako by mu chyběla odvaha udělat změnu v sestavě a nést možné následky za špatný výsledek, ikdyž by hráči z lavičky měli velkou motivaci i proti Slovácku dokázat svou kvalitu a herně by tým určitě oživili. Takže trenérovi Uhrinovi přeji více odvahy a větší cit pro hráče.

0 0
možnosti

Nic proti, ale co tak čtu, tak se Uhrinovi až tak nevyčítají výsledky, jako spíše komunikace na úrovni Bílka či Hadamczika.

0 0
možnosti
Foto

Plzeň šla herně dolů už na podzim a je jasné, že si musí hráči s novým trenérem sednout nicméně na 3 místo mají celkem luxusní náskok 9 bodů a první flek je v nedohlednu takže mohou hrát bez stresů

Podstatné je ale to, že pokud chce být nadále konkurenceschopná musí výrazně omladit a pozměnit kádr.

Horváth je tak pomalý, že už je pro klub spíš přítěží, Čišovský nestíhá,Hubník nestíhá, Bakoš z formy, Petržela nestálá forma........., nová posila Rezek8-o-ten nehrál nikdy nic.

Jen doufám, že v plztni budou mít dost rozumu a dají uhrinovi čas, ale spíš tomu nevěřím a Plzeń zapadne do průměru ligy

0 0
možnosti
MM

Plzeň prochází tím samým po dochodu trenéra jako Machester United. Je to logické a těžko to jde ovlivnit, každý člověk je unikát stejně, jako každý člověk. Co dokáže trener s mužstvem je zřejmé i na příkladu Chelsea a Mourina - opakovaně.

0 0
možnosti
MK

M59i30l98a45n 55K86e55s56l

17. 3. 2014 17:13

Pan Vrba je vynikající trenér.Své práci rozumí.Velmi správně odhadl,kdy je ten správný čas k odchodu.Uvidíme zda i trefil správnou dobu nástupu k nároďáku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1840x
Jsem z největšího moravského města v Čechách. Kdysi jsem vystudoval VŠ v Liberci a v textilní branži se pohyboval i na vysokých manažerských postech, kromě ČR také například v Alžírsku a Číně. Po roce 2000 jsem se věnoval krizovému manažerství. Na stará kolena jsem vystudoval Trenérskou školu FTVS Univerzity Karlovy a mohu se tedy v posledních letech, s ohledem na finanční nezávislost, věnovat profesionální trenérské a manažerské práci v basketbalu, mé životní lásce.