Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

M97a54r24t35i31n 34S95r22p

13. 3. 2014 10:44

Krásně jste to napsal. A v-v-v-o to tady jde!

1 0
možnosti
Foto

Hodně ale hodně dobrý postřeh. KARMA!

1 0
možnosti
JH

J53a37n 47H45l94e65d23í83k

12. 3. 2014 22:42

no, jsem skeptikem, že Babiš, těsně a početně obklopen svými málo spolehlivými poddanými, se dostane ke všem informacím, za prvé jich je mnoho a za druhé členové  ČSSD některé včas zablokují, na co by mu je tam pak jinak nacpali ?

0 0
možnosti
JV

Dost dobře jsem vás nepochopil. Jak jste si všiml, tak Bulíčkův problém už zveřejněn dostatečně byl, takže se Babiš k informacím dostat může. Na jeho reakci je autor zvědavý. Poznámka o blokování informací od členů ČSSD je úplně mimo mísu jak je vidět právě na tomto případě...

0 0
možnosti
VPS

Dobrý článok, pán kolega !

kedy si už začne národ uvedomovať, že v súkromnej firme sa rozdáva zo súkromného (a platia tam, v 99 % prípadov veľmi prísne pravidlá), a v štátnej sa rozdáva z nášho - z majetku nás všetkých, a preto by nás to malo zaujímať?

1 0
možnosti
ZL

Pan Bulíček blábolí nesmysly a může si to dovolit. Tu zlodějinu mu totiž toleroval jeho nadřízený ministr financí Kalousek, který rád lidem rozesílá složenky na zaplacení dluhů, které vznikaly právě v důsledku takových zlodějin. Sám Kalousek tu zlodějinu zlehčuje, vždyť on přece dostal to zlato taky. Co všechno asi Kalousek při výkonu svých funkcí toleroval, co za to asi dostával. Ani se nelze divit, že v jeho resortu byly takové kauzy jako jedovatý alkohol. A Kalousek se ani za svoji lemplovinu neomluvil.

5 1
možnosti
AK

Bulíček je pouze najatým, pro vybranou společnost užitečným idiotem...

ale za peníze nás všech. Obyčejná, sofistikovaně úplatková zlodějna.

Autorovi karma.R^

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za odkaz. Velice zajímavý článek, který mi unikl. Karma i pro vás, ne na oplátku ale zaslouženě.

5 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1840x
Jsem z největšího moravského města v Čechách. Kdysi jsem vystudoval VŠ v Liberci a v textilní branži se pohyboval i na vysokých manažerských postech, kromě ČR také například v Alžírsku a Číně. Po roce 2000 jsem se věnoval krizovému manažerství. Na stará kolena jsem vystudoval Trenérskou školu FTVS Univerzity Karlovy a mohu se tedy v posledních letech, s ohledem na finanční nezávislost, věnovat profesionální trenérské a manažerské práci v basketbalu, mé životní lásce.