Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestliže každá firma chce nové a mladé zaměstnance, protože jsou kreativní a nejsou zatíženi starým myšlením, tak se nedivím, že noví poslanci za ANO  chtějí také dosáhnout předělání celého systému, který VŮBEC není produktivní.Ono když něco jede přes dvacet let a jsou tam stále stejní poslanci, tak pro ně je "normální" takto pracovat a využívat vymoženosti.ALE JSOU ODTRŽENÍ OD ŽIVOTA NÁZORŮ OBYČEJNÝCH (rozumněj manuálně pracujících) LIDÍ.

Takže i když jsem ANO nevolil, tak jim držím palce a jakmile budou jakékoliv jiné volby, tak je budu volit.

Víte ono se říká: "Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi." A to celé platí na poslaneckou sněmovnu.Oni MŮŽOU, ale dělník nemůže.

A to Havlovo heslo bylo:"NEJSME JAKO ONI".Jenže tito nadlidé jsou JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ ONI, protože mají daleko větší výhody než měli komunisti.

3 1
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1840x
Jsem z největšího moravského města v Čechách. Kdysi jsem vystudoval VŠ v Liberci a v textilní branži se pohyboval i na vysokých manažerských postech, kromě ČR také například v Alžírsku a Číně. Po roce 2000 jsem se věnoval krizovému manažerství. Na stará kolena jsem vystudoval Trenérskou školu FTVS Univerzity Karlovy a mohu se tedy v posledních letech, s ohledem na finanční nezávislost, věnovat profesionální trenérské a manažerské práci v basketbalu, mé životní lásce.