Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doporučuji Vám, abyste se držel sportu. To Vám snad půjde. U rozhořečných občanů jako jste Vy je problém, že víte o dané problematice houby, ale závěru se dopracujete s elegancí experta a hned žádáte lynch.

Expertní posudky jsou běžné i u normálních soudů. I kdyby to ženskou srazil Pepa z depa, tak by se dělal posudek přesně na to, co obhájce rozporuje.

VŠUDE na světě jsou procesy s mediálně známými, či bohatými lidmi problémem. Mohou za to peníze na kvalitní právníky, peníze na korupci, obava z reakce médií a v neposlední řadě štvaté či oslavné kampaně v médiích, tudíž nad tím soudce stráví více času než nad normálním případem

Všude na světě jsou problematické procesy. Můžeme vzpomenout třeba na O.J. Simpsona, jasný vrah, který byl v USA osvobozen díky chytré práci právníků. Kdybyste shromažďoval případy kde média či vychcanost právníků výrazně ovlivnily rozsudek, měl byste několikatisícisvazkový archív. Možná o řád větší. Tudíž nevím proč napadáte zrovna českou justici.

Já osobně hodlám případ Janoušek hodnotit až padne KONEČNÝ rozsudek.

p.s. Pokud Vás rozčílí nějaký článek, není v současné internetové době uvést link.

0 4
možnosti

no, a to bývala přesně doba, kdy si vesnice zaplatila 7 statečných. protože nic jiného už nezbývá. pokud se tedy necete podělat, tedy přizpůsobit

4 0
možnosti

Nemám co dodat, ale jednu připomínku mám. V případě soudu, kdy je třeba stanovisko znalce může strana znalce odmítnout či nesouhlasit se stanoviskem znalce a má tak právo navrhnout znalce dalšího. Jinak je vcelku úsměvné to, že poškozená i pachatel byli odvezeni do stejné nemocnice. A kdo tu nemocnici zásadně ovládá? A koho kdy zastupoval advokát, jež je "dlouholetým známým" poškozené?

Víte, ono je to vše o vztazích. Pokud chceme někoho soudit, tak si zkusme odpovědět třeba na otázku, kdyby při silniční kontrole zastavila PČR Vás a nadýchal jsem třeba 0,8 zbytkáče? A měl byste kamaráda, který by byl kamarádem jednoho z policistů? Šel byste kajícně na pohovor a nechal si vzít papíry na 2 roky a zaplatil pokutu třeba 30.000,-, nebo byste to přes kamaráda zkusil za stejný peníze smáznout? Já Vaši odpověď nepotřebuji, odpovězte si popravdě sám sobě.

0 0
možnosti

Ještě si dovolím připomenout dva případy. Jeden známý herec jel v zimě na představení a na dálnici dostal na zmrzlé vozovce smyk. U svodidel stály dvě ženy, účastnice předchozí nehody. Herec je srazil a ženy zemřely. Po sepsání věci na místě byl PČR propuštěn, pokračoval do cílového města a odehrál představení. S vědomím, že zabil před chvílí dvě ženy. Představení prý odehrál proto, že prý považoval za neslušné diváky připravit o zaplacené představení. Nehodu vidělo plno svědků.Řidič zřejmě porušil vyhlášku tím, že nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, vzdálenosti, na kterou měl výhled a dopravní situaci.Soud hezce uznal nevinným.

Jiná známá osoba, zpěvačka, srazila vozidlem řidiče mopedu, který se vyhýbal výmolu v silnici a zajel minimálně ke středu vozovky. Mopedista zemřel, nebyli žádní svědci, soud zpěvačku osvobodil. Následovala mediální štvanice proti zpěvačce, odvolání protistrany a zpěvačka byla odsouzena.

Pak by se dalo psát i o případech korupce v nejvyšších místech, které byly - dosud všechny - odloženy pro nedostatek důkazů. Proti tomu je kauza Janoušek odvar, i když chápu, že mediálně zajímavá a dav hýká, že to kmotrům projde.

0 0
možnosti
Foto

Všechny má Janoušek v hrsti, protože na soudce, politiky a poldy má záznamy jejich hříchů. Stačilo by aby spustil a jdou od válu. Takoví se buď musí nechat od Čečence odstřelit, nebo nechat být.

4 0
možnosti
Foto

Ale tento systém je založen na skutečnosti, že zde musí existovat určitá kasta lidí, kterým je dovoleno to,  co je ostatním zakázáno.

3 0
možnosti
Foto

A vy jí snad nevidíte?

0 0
možnosti
Foto

Výborný článek a trefný závěr.

Karma.

5 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1840x
Jsem z největšího moravského města v Čechách. Kdysi jsem vystudoval VŠ v Liberci a v textilní branži se pohyboval i na vysokých manažerských postech, kromě ČR také například v Alžírsku a Číně. Po roce 2000 jsem se věnoval krizovému manažerství. Na stará kolena jsem vystudoval Trenérskou školu FTVS Univerzity Karlovy a mohu se tedy v posledních letech, s ohledem na finanční nezávislost, věnovat profesionální trenérské a manažerské práci v basketbalu, mé životní lásce.